طرز تهیه دلمه کلم پیچ
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، زندگی امروز / در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به شما آموزش داده ایم.
به گزارش زندگی امروز به نقل ازماهنامه سرآشپز، دلمه ها از آن دسته از غذاهای پر زحمت محسوب می شوند که علاقه خاصی به آنها داریم. احتمالا خانم ها انواع دلمه را تا به حال درست نموده بباشند، اما دلمه کلم پیچ را کمتر کسی امتحان نموده باشد. در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به شما آموزش داده ایم.
مواد مورد احتیاج:
گوشت (چرخ شده): 400 گرم
کلم برگ: 1 کیلوگرم
لپه (پخته و آبکش شده): یک دوم پیمانه
برنج (پخته و آبکش شده): 1 پیمانه
سبزی دلمه (ساطوری شده): 1 پیمانه
پیاز (نگینی خرد شده): 2 عدد
سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
نمک، فلفل و زدرچوبه: به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی: 5 ق س
روغن مایع: به اندازه لازم
روش پخت:
1- تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن گرم کنید. سپس 1 عدد پیاز را درون آن کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر نموده و بپزد.
2- نمک، فلفل، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر گردد. بعد کنار بگذارید تا خنک گردد.
3- لپه، برنج و سبزی دلمه (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا، مرزه، گشنیز) را به مواد افزوده و مخلوط کنید.
4- کلم برگ (که از قبل قسمت ریشه آن را خارج نموده اید) را به همراه 1 قاشق سوپخوری سرکه و مقداری نمک داخل قابلمه ای حاوی آب در حال جوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز گردد. سپس آن را آبکش نموده و وقتی خنک شد، برگ برگ کنید.
5- با استفاده از قاشقی مقداری از مواد را داخل برگ ها گذاشته و به دلخواه بپیچید. سپس از طرفی که آن ها را پیچیده اید، کف قابلمه ای بچینید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام گردد).
6- داخل تابه ای مقداری روغن گرم نموده و پیاز دیگر را درون آن تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. سپس بقیه رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. بعد مقداری آب به آن اضافه نموده و بگذارید تا کمی بجوشد. بعد از روی حرارت بردارید (اندازه سس آماده شده باید در حدی باشد که روی دلمه را بگیرد).
7- سس آماده شده را روی دلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت بیفتد. سپس سرکه و شکر (از قبل داخل کاسه ای مخلوط شده) را به آن افزوده و به مدت 60 دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع: زندگی روز