روش لاغری با سرکه سیب را یاد بگیرید

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، سرکه سیب ممکن است به سرکوب اشتهای شما یاری کند که می تواند منجر به کاهش وزن گردد. این ماده محبوب بعلاوه ممکن است فواید سلامتی دیگری از جمله کاهش قند خون داشته باشد. اما در صورت مصرف بیش از حد می تواند عوارض جانبی جدی ایجاد کند.

روش لاغری با سرکه سیب را یاد بگیرید

این مقاله به آنالیز تحقیقات درباره سرکه سیب و کاهش وزن می پردازد. بعلاوه نکاتی در خصوص گنجاندن سرکه سیب در رژیم غذایی شما ارائه می دهد.

سرکه سیب در یک فرآیند تخمیر دو مرحله ای ساخته می گردد. ابتدا سیب ها را بریده یا له می نمایند و با مخمر ترکیب می نمایند تا شکر آن ها به الکل تبدیل گردد. در مرحله دوم، باکتری برای تخمیر الکل به اسید استیک اضافه می گردد.

فراوری سرکه سیب سنتی حدود یک ماه طول می کشد، اگرچه بعضی از فراورینمایندگان به طور چشمگیری این روند را تسریع می نمایند به طوری که تنها یک روز طول می کشد.

اسید استیک جزء فعال اصلی سرکه سیب است. این ماده که بعلاوه به عنوان اسید اتانوئیک شناخته می گردد، یک ترکیب آلی با طعم ترش و بوی قوی است.

اسید استیک یک اسید چرب با زنجیره کوتاه است که در بدن شما به استات و هیدروژن حل می گردد.

حدود 5 تا 6 درصد سرکه سیب از اسید استیک تشکیل شده است. بعلاوه حاوی آب و مقادیر کمی از اسید های دیگر مانند اسید مالیک است. یک قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر، حاوی حدود 3 کالری است و تقریباً هیچ کربوهیدراتی ندارد.

شما زمانی که سرکه سیب می نوشید، یا آن ها به سالاد خود اضافه می کنید، سرکه سیب احساس سیری را افزایش داده و کالری دریافتی را کاهش می دهد.

علاوه بر اثرات سرکوب نماینده اشتها بر بدن، سرکه سیب نشان داده است که سرعت خروج غذا از معده شما را کاهش می دهد.

با این حال، بعضی از افراد ممکن است شرایطی داشته باشند که مصرف سرکه سییب برای آن ها مضر باشد.

گاستروپارزی یا تاخیر در تخلیه معده یکی از عوارض شایع دیابت نوع 1 است. در این بیماری زمان بندی انسولین با مصرف غذا به یک چالش تبدیل می گردد، زیرا پیش بینی اینکه چقدر طول می کشد تا قند خون بعد از غذا افزایش یابد، سخت است.

از آنجایی که نشان داده شده است که سرکه سیب مدت زمان ماندن غذا در معده شما را افزایش می دهد، مصرف آن با وعده های غذایی می تواند گاستروپارزیس را بدتر کند.

سرکه سیب و لاغری

مصرف سرکه سیب ممکن است به کاهش وزن و چربی بدنی یاری کند.

نتایج یک مطالعه کوچک، اما گسترده در سال 2009 نشان داده است که سرکه سیب اثرات چشمگیری بر وزن و چربی بدن دارد.

در این مطالعه 12 هفته ای، 144 بزرگسال ژاپنی مبتلا به چاقی هر روز 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) سرکه، 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) سرکه یا یک نوشیدنی دارونما مصرف کردند.

به آن ها گفته شد که مصرف الکل خود را محدود نمایند، اما رژیم غذایی و فعالیت معمول خود را در طول مطالعه ادامه دهند.

شرکت نمایندگانی که 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز مصرف کردند (به طور میانه) از مزایای زیر برخوردار بودند:

کاهش وزن: 2.6 پوند، یا 1.2 کیلوگرم

کاهش درصد چربی بدن: 18 درصد

کاهش دور کمر: 0.5 اینچ یا 1.4 سانتی متر

کاهش تری گلیسیرید: 26 درصد

در شرکت نمایندگانی که 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز مصرف می کردند تغییرزیر حاصل شد:

کاهش وزن: 4.2 پوند یا 1.7 کیلوگرم

کاهش درصد چربی بدن: 0.9 درصد

کاهش دور کمر: 0.75 اینچ یا 1.9 سانتی متر

کاهش تری گلیسیرید: 26 درصد

گروه دارونما در واقع 0.9 پوند (0.4 کیلوگرم) اضافه کردند و دور کمر آن ها کمی افزایش یافت.

در یک کارآزمایی بالینی در سال 2018 که شامل 39 شرکت نماینده در رژیم های غذایی با کالری محدود بود، آن هایی که روزانه حدود 2 قاشق غذاخوری (یا 30 میلی لیتر) سرکه سیب در طول 12 هفته مصرف کردند، نسبت به شرکت نمایندگانی که سرکه سیب مصرف نکردند، وزن و چربی بدنشان به اندازه قابل توجهی کاهش یافت.

بر اساس این مطالعه، افزودن 1 یا 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب به رژیم غذایی ممکن است به کاهش وزن یاری کند. بعلاوه ممکن است درصد چربی بدن شما را کاهش دهد و به کاهش چربی شکم و کاهش تری گلیسیرید خون شما یاری کند.

علاوه بر افزایش وزن و کاهش چربی، سرکه سیب فواید دیگری نیز دارد:

قند خون و انسولین را کاهش می دهد: نشان داده شده است که وقتی سرکه سیب همراه با یک وعده غذایی پر کربوهیدرات مصرف گردد، قند خون و سطح انسولین را پس از خوردن غذا به اندازه قابل توجهی کاهش می دهد.

حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد: مطالعات نشان می دهد که مصرف سرکه با یک وعده غذایی با کربوهیدرات بالا ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.

قند خون ناشتا را کاهش می دهد: مطالعات ارتباطی بین مصرف سرکه سیب و کاهش قابل توجه گلوکز خون ناشتا و هموگلوبین گلیکوزیله پیدا نموده اند.

علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) را بهبود می بخشد: در یک مطالعه کوچک در سال 2013 روی زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک که به مدت 90 تا 110 روز سرکه مصرف کردند، 57 درصد تخمک گذاری را از سر گرفتند.

سطوح کلسترول را کاهش می دهد: یک آنالیز تحقیقاتی در سال 2021 از 9 کارآزمایی بالینی نشان داد که سرکه سیب کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

فشار خون را کاهش می دهد: مطالعات حیوانی نشان می دهد که سرکه ممکن است با مهار آنزیم مسئول انقباض عروق خونی، فشار خون را کاهش دهد. با این حال، مطالعات انسانی کاهش قابل توجهی در فشار خون نشان نداده است.

باکتری ها و ویروس های مضر را از بین می برد: مطالعات نشان می دهد که سرکه سیب ممکن است یک جنگنده قوی علیه باکتری های E. coli و S. aureus و بعلاوه باکتری های Escherichia coli (rE. coli) و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) باشد.

چگونه سرکه سیب را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

چند راه برای گنجاندن سرکه سیب در رژیم غذایی شما وجود دارد:

یک روش آسان استفاده از آن با روغن زیتون به عنوان سس سالاد است. به خصوص با سبزیجات برگدار، خیار و گوجه فرنگی خوشمزه است.

بعلاوه می توان از آن برای ترشی سبزیجات استفاده کرد یا به سادگی آن را با آب مخلوط نموده و بنوشید.

میزان سرکه سیب مورد استفاده برای کاهش وزن 1-2 قاشق غذاخوری (15-30 میلی لیتر) در روز، مخلوط با آب است.

بهتر است آن را در 2 تا 3 دوز در طول روز پخش کنید و ممکن است بهتر باشد آن را قبل از غذا بنوشید.

مصرف بیش از این به علت اثرات مضر بالقوه در دوز های بالاتر، مانند تداخلات دارویی یا فرسایش مینای دندان، توصیه نمی گردد. بعلاوه بهتر است با 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) آغاز کنید تا ببینید چگونه این ماده بر بدن شما تاثیر می گذارد.

بیش از 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) در یک زمان مصرف نکنید، زیرا مصرف بیش از حد آن در یک زمان ممکن است باعث تهوع گردد.

مهم است که سرکه سیب را با آب مخلوط کنید. سرکه رقیق نشده ممکن است داخل دهان و مری شما را بسوزاند.

برترین زمان برای مصرف سرکه سیب

برترین زمان برای مصرف سرکه سیب باید با توجه به وزن و اندازه بافت چربی در بدن باشد. بعلاوه مداومت در مصرف این ماده خوراکی باید بر همین اساس باشد. برای تأثیر بیشتر اگر آن را بعد از غذا مصرف کنید، به افزایش متابولیسم بدن و جذب مواد معدنی یاری می نماید.

بعضی از افراد که به خوردن سرکه قبل از غذا و یا ناشتا حساسیت دارند، بهتر است آن را بعد از خوردن غذا میل نمایند. اما از آن جا که خوردن سرکه خالی باعث ضعف و بی حالی می گردد، باید میزان کمتری بخورید و در عین حال آن را با آب ترکیب کنید. زیرا بعضی از افراد بعد خوردن سرکه سیب بعد از غذا، باز هم احساس گرسنگی می نمایند و مجبور به خوردن غذا می شوند.

سرکه سیب یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها برای همه کسانی است که سعی در کاهش وزن دارند. بعضی آن را صبح زود با معده خالی می نوشند، بعضی دیگر ترجیح می دهند آن را در اواخر شب بنوشند.

به گفته متخصصان، نوشیدن سرکه سیب اول صبح با میزانی آب ولرم می تواند باعث کاهش وزن سریع تر و سرعت بخشیدن به چربی سوزی گردد. سرکه سیب به شکل یک ماده سم زدا عمل می نماید. وقتی صبح زود سرکه سیب مصرف می کنید، به بدنتان یاری می کنید تا سموم را دفع کند و روز را با حال و هوایی تازه آغاز کنید. این عادت بعلاوه می تواند به شما در حفظ سطح pH بدن، افزایش متابولیسم، افزایش استقامت یاری کند.

برخلاف این، وقتی شبانه سرکه سیب می نوشید، در واقع به کاهش وزن بدن خود یاری نمی کنید. نوشیدن ACV درست قبل از خواب به طور مستقیم به کاهش وزن یاری نمی نماید.

چه میزان سرکه سیب باید هر روز بنوشید؟

با توجه به مزایای سلامتی سرکه سیب، باید بدانید که نمی توانید آن را در هر میزانی که دوست دارید مصرف کنید. کارشناسان توصیه می نمایند روزانه 1-2 قاشق غذاخوری سرکه مصرف کنید. بعلاوه، آن را مستقیما ننوشید - 1-2 قاشق غذاخوری سرکه سیب را به آب گرم اضافه کنید.

پس از مصرف سرکه سیب حتماً بلافاصله دهان خود را بشویید؛ چرا که سرکه سیب یک استیک تخمیر شده است و اگر برای مدت طولانی در دهان بماند می تواند باعث فرسایش مینای دندان گردد.

منبع: سلامت نیوز

منبع: فرارو

به "روش لاغری با سرکه سیب را یاد بگیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش لاغری با سرکه سیب را یاد بگیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید