رویال آیسینگ به روش قنادی ، 2 رسپی با سفیده تخم مرغ یا پودر مرنگ
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، رویال آیسینگ (Royal Icing) یکی از مجذوب کننده ترین موادی است که درست مانند ، و در تزیین ، انواع بیسکویت و و شیرینی و شکلات کاربرد دارد. شما می توانید رویال آیسینگ را با مواد بسیار ساده و در دسترس مانند پودر قند، سفیده تخم مرغ، آبلیموی تازه و وانیل در انواع و اقسام رنگ ها درست کنید. اگر به شیرینی پزی و طبخ انواع بیسکویت و کوکی علاقه دارید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه رویال آیسینگ برای تزیین کیک و شیرینی را به دو روش مختلف، هم با سفیده تخم مرغ و هم با پودر مرنگ به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 100 گرم |
آبلیمو | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی | چند قطره |
جشنواره زمستانه جایزه باران
در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
برندهای حامی جشنواره:
دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.
مراحل طرز تهیه رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ
طرز تهیه رویال آیسینگ هم با سفیده تخم مرغ و هم بدون سفیده تخم مرغ با پودر مرنگ در ترکیب با پودر قند، آبلیموی تازه و وانیل قابل انجام است. به جای آبلیموی تازه می توانید پودر کرم تارتار را جایگزین نموده و رویال آیسینگ براق و خامه ای درست کنید.
مرحله اول: سفیده تخم مرغ را در یخچال بگذارید
در اولین مرحله از طرز تهیه رویال آیسینگ حرفه ای، سفیده تخم مرغ را از یک روز قبل از زرده جدا کنید. بهتر است سفیده تخم مرغ را برای یک روز به صورت مجزا در ظرف درپوشیده داخل یخچال بگذارید تا بوی زهم آن کمتر گردد.
در صورت تمایل، برای خرید تخم مرغ می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: سفیده تخم مرغ را به دمای محیط برسانید
پس از گذشت این مدت، سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کنید و برای 20 الی 30 دقیقه در فضای آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
مرحله سوم: سفیده تخم مرغ را هم بزنید
در این مرحله سفیده تخم مرغ هم دما با محیط را در ظرف مناسبی بریزید و با دور تند همزن برقی برای 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا پف کند و حالت فومی به خودش بگیرد. پودر قند () را هم الک کنید و کنار بگذارید تا بعدا به مایه آیسینگ اضافه کنید.
قند را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله چهارم: آبلیمو و وانیل را اضافه کنید
پس از آن که سفیده تخم مرغ کاملا به صورت فومی عایدی، به مقدار 1 قاشق چای خوری آبلیموی تازه را همراه با همین میزان وانیل به آن اضافه کنید. این ترکیب را نیز با دور تند همزن برقی برای یک دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
برای خرید وانیل و آبلیمو می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: پودر قند را اضافه کنید
در حین هم زدن سفیده تخم مرغ و باقی مواد، پودر قند مرغوب و الک شده را به تدریج در ظرف حاوی سفیده تخم مرغ بریزید و هم زدن مواد را ادامه دهید تا رویال آیسینگ شما به قوام و غلظت مناسب برسد.
مرحله ششم: رنگ خوراکی را به مایه آیسینگ اضافه کنید
اگر می خواهید رویال آیسینگ براق شما رنگارنگ باشد، باید مایه آیسینگ را بسته به تعداد رنگ ها تقسیم بندی کنید و به صورت جداگانه در ظروف کوچکی بریزید. توجه داشته باشید، در این مرحله از طرز تهیه آیسینگ باید سرعت عمل داشته باشید؛ در غیر این صورت، رویال آیسینگ شما خشک و غیر قابل استفاده می گردد. بنابراین، هر چه سریع تر چند قطره از رنگ خوراکی دلخواه را به هر یک از ظروف اضافه کنید و هم بزنید تا مایه داخل ظرف یکدست گردد.
مرحله هفتم: آیسینگ را در قیف یک بار مصرف بریزید
پس از انجام مراحل بالا، دوباره با سرعت کافی مایه آیسینگ را بسته به رنگ بندی داخل قیف های یک بار مصرف بریزید و انتهای هر یک از قیف ها را با دقت گره بزنید تا آیسینگ شما هیچ تماسی با هوا نداشته باشد. اگر هم میزانی از آیسینگ در ظرف به جای مانده، باید سریعا درب ظرف را ببندید تا باقی مایه آیسینگ نیز از مجاورت با هوا و خشک شدن در امان بماند.
مرحله آخر: با آیسینگ روی کوکی یا شیرینی را تزیین کنید
پس از دنبال کردن همه مراحل طرز تهیه آیسینگ، نوبت به تزیین کوکی یا شیرینی مورد نظرتان می رسد. برای این منظور، ابتدا دور تا دور کوکی (مثل) را طبق الگو و طرح مورد نظرتان با رویال آیسینگ دورگیری کنید.
سپس، فضای داخلی طرح را با آیسینگ که بافت خامه ای دارد به رنگ دلخواه بپوشانید. بیسکویت های تزیین شده حدود 2 ساعت باید به حال خودشان باقی بمانند تا تزیینات آیسینگ آن ها کاملا خشک گردد.
روش تهیه رویال آیسینگ با پودر مرنگ (پودر سفیده تخم مرغ)
در طرز تهیه رویال آیسینگ با پودر سفیده تخم مرغ، شما به 4 قاشق غذاخوری پودر مرنگ (پودر سفیده تخم مرغ)، نصف لیوان آب، 1 قاشق چای خوری آبلیموی تازه، 500 گرم پودر قند و 1 قاشق چای خوری وانیل احتیاج دارید.
ابتدا پودر مرنگ و آب را در کاسه مناسبی بریزید و با دور کند همزن برقی به خوبی هم بزنید تا کف کند. سپس، آبلیموی تازه را نیز به این ترکیب اضافه کنید و این مواد را برای چند ثانیه دیگر با همزن برقی هم بزنید. در آخر، پودر قند الک شده را همراه با وانیل داخل این ظرف بریزید و همه مواد را با دور کند همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
پس از آن، در این مرحله از طرز تهیه رویال آیسینگ بدون تخم مرغ، همزن برقی را روی دور تند تنظیم کنید و آیسینگ براق را به مدت 10 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کاملا خامه ای گردد و جای پره های همزن روی آیسینگ باقی بماند.
سپس، به دلخواه می توانید رویال آیسینگ قوام یافته و غلیظ را به سرعت تقسیم بندی و رنگ آمیزی نموده و از آن در تزیین انواع بیسکویت و کوکی بهره ببرید.
نکات مهم در طرز تهیه رویال آیسینگ
- اگر احساس می کنید رویال آیسینگ براق شما بیش از مقدار غلیظ شده، کافی است چند قطره آب یا آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.
- اگر احساس می کنید رویال آیسینگ خامه ای شما بیش از مقدار رقیق شده، کافی است میزان کمی پودر قند بیشتر به آن اضافه کنید.
- در طرز تهیه رویال آیسینگ برای تزیین انواع شیرینی و بیسکویت، حتما باید از پودر قند بسیار مرغوب و نرم و الک شده بهره ببرید.
- در صورت تمایل، به جای آبلیموی تازه می توانید از نوک قاشق چای خوری پودر کرم تارتار بهره ببرید.
- در صورت تمایل، به جای پودر قند می توانید همان میزان آیسینگ شوگر را جایگزین کنید.
- پیشنهاد می کنیم رویال آیسینگ را در حجم کم درست کنید تا هر بار بتوانید به صورت تازه از آن بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن رویال آیسینگ
روش نگهداری از رویال آیسینگ چیست؟
برای نگهداری رویال آیسینگ، حتما باید آن را داخل قیف گره خورده بریزید و قیف را هم در یک ظرف دربسته بگذارید و داخل یخچال قرار دهید. برای جلوگیری از خشک شدن محتویات دهانه قیف، کافی است یک دستمال مرطوب را کف این ظرف بگذارید و قیف را طوری در ظرف درپوشیده قرار دهید که دهانه آن کاملا با دستمال مرطوب در تماس باشد. به این ترتیب، از خشک شدن مواد داخل قیف جلوگیری می کنید. با این روش، شما می توانید آیسینگ را برای 2 الی 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
چرا رویال آیسینگ در یخچال آب می اندازد؟
آب انداختن آیسینگ نگهداری شده در یخچال به خاطر وجود سفیده تخم مرغ است. در چنین شرایطی، کافی است مایه آیسینگ را به ظرف مناسبی منتقل کنید و با دور تند همزن برقی برای یک دقیقه دوباره هم بزنید تا دوباره از انسجام لازم برخوردار گردد.
منبع: افق کوروش