طرز تهیه انواع دسر مناسب جشن تولد
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، آیا در پی ایده های خاص و منحصر به فردی هستید که فراتر از ارائه یک کیک معمولی در جشن تولد باشد؟ انواع دسر تولد وجود دارد که می تواند به شیرین تر شدن مهمانی به شما یاری زیادی بکند. دسر برای تولد بچه ها می تواند جشن تولد را هیجان انگیزترکند. جشن تولد بدون دردسر نیست. اما فراتر از آن، زمانی که قرار است مهمانانی را برای تولد دعوت کنیم، نوع دیزاین جشن و سرو خوراکی هایی که بتواند همه پسند باشد، کمی به خلاقیت احتیاج دارد. این روزها همه ما دوست داریم مهمانی تولد خود را کمی متفاوت تر از سایرین برگزار کنیم. پس اگر شما هم در پی دسرهای جشن تولد فوق العاده خلاقانه هستید که بتواند دورهمی شما را متمایز کند، این راهنما را دنبال کنید.

انواع دسر تولد با شکلات و میوه
یکی از راه های خلاقانه و البته خوشمزه برای تنوع بخشیدن به فضای مهمانی، استفاده از ترکیب میوه و شکلات است. دسر شکلاتی یک دسر مناسب جشن تولد است که با دیزاین های متنوع می توان مجذوب نمایندهیت جشن را افزایش داد. این ایده در کنار ساده بودن خود می تواند بسیار مجذوب نماینده باشد. در ادامه به معرفی دستور تهیه این دسر می پردازیم.
مواد اولیه دسر میوه شکلاتی
برای تهیه دسر میوه شکلاتی به مواد زیر احتیاج داریم:
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
هندوانه | نصف |
چوب بستنی | چند عدد |
توت فرنگی یا هر میوه دیگر | به مقدار لازم |
شکلات قهوه ای و سفید | به مقدار لازم |
ترافل های خوراکی | به مقدار لازم |
طرز تهیه و مراحل دسر میوه شکلاتی
برای طرز تهیه میوه شکلاتی مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: در قدم اول شکلات های خود را به صورت جداگانه به روش بن ماری ذوب کنید.
- مرحله دوم: در ادامه توت فرنگی ها را به آرامی و با آب سرد بشویید. اجازه دهید توت فرنگی ها خشک شوند. البته می توانید از میوه های دیگر هم بهره ببرید، اما برای اینکه این خوراکی در بینبرترین دسرهای تولد قرار بگیرد، باید میوه هایی را انتخاب کنید که ماندگاری و طعم بهتری دارند و برای مهمانی مناسب تر هستند.
- مرحله سوم: هندوانه را به اشکال مکعبی برش بزنید و درون هر کدام یک چوب بستنی فرو کنید.
- مرحله چهارم: کمی که شکلات های بن ماری شده خنک شدند، می توانید چوب بستنی های هندوانه ای را به شکلات قهوه ای یا سفید آغشته کنید. پس از درآوردن هر چوب بستنی باید آن را روی یک استند یا کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به یخچال منتقل کنید.
- مرحله پنجم: همین مرحله را برای توت فرنگی ها تکرار کنید. با این تفاوت که می توانید هر توت فرنگی را با استفاده از قسمت برگ سبزشان بگیرید و درون شکلات ها فرو ببرید. در این مرحله نیز باید توت فرنگی ها را به داخل یخچال انتقال دهید.
- مرحله ششم: برای تزیین و کاور کردن میوه های شکلاتی می توانید از ترافل های رنگی بهره ببرید. فقط زمان استفاده آن ها باید بلافاصله بعد شکلاتی کردن میوه ها باشد، چون بعد از خشک شدن این کار امکان پذیر نیست. البته می توانید از شکلات های با رنگ مخالف هم برای تزیین هر میوه شکلاتی بهره ببرید.
موس شکلاتی دسر مورد علاقه بچه ها
دسری مناسب هواداران شکلاتاز دیگر انواع دسر برای تولد می توانیم موس شکلاتی را نام ببریم که به عنوان یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص تولد همواره هواداران خاص خود را دارد. این دسر را نه تنها برای جشن تولد، بلکه برای هر مهمانی دیگری نیز می توانید سرو کنید. به علاوه طرز تهیه دسر کاسترد را نیز دنبال نموده و از این دسر خوشمزه برای مراسم خود بهره ببرید.
مواد اولیه موس شکلاتی
مواد اولیه موس شکلاتی که یک دسر راحت برای تولد است، به ترتیب زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
چیپس شکلاتی یا شکلات تخته ای | 130 گرم |
شکر | 60 گرم |
خامه | 25 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
نمک | نوک قاشق مربا خوری |
طرز تهیه موس شکلاتی
برای تهیه موس شکلاتی، یکی از انواع دسر تولد خوشمزه ، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- مرحله اول: برای تهیه یکی دیگر از دسرهای جشن تولد باید ابتدا خامه را با تکه های شکلات به روش بن ماری ذوب کنید.
- مرحله دوم: در ادامه تهیه موس شکلاتی باید زرده را با حسابی هم بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا مخلوط کاملاً با هم یکدست گردد. برای این کار حتماً از همزن برقی بهره ببرید. در طرز تهیه دسر مگنولیا نیز دیدیم که هم زدن با همزن برقی، چقدر می تواند در نتیجه کار موثر باشد.
- مرحله سوم: در این مرحله باید مخلوط خامه و شکلات ذوب شده را به ترکیب اضافه کنید. پس از مخلوط کردن، دوباره ترکیب را به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: بعد از آن نوبت کار کردن روی سفیده تخم مرغ است. کمی نمک به سفیده ها اضافه کنید و با همزن مخلوط را خوب هم بزنید تا پف کند. برای تغییر بوی سفیده تخم مرغ می توانید از کمی وانیل یاری بگیرید. سفیده باید به حدی تغییر فرم دهد که هنگام کج کردن ظرف به آرامی سرازیر گردد. البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که هم زدن بیش از مقدار هم می تواند پف سفیده تخم مرغ را بگیرد.
- مرحله پنجم: در ادامه سفیده های تخم مرغ را نیز به ترکیب اصلی اضافه کنید و مخلوط را خوب ترکیب کنید. برای ترکیب کردن از همزن برقی بهره ببرید تا مایع موس شما پف کند.
- مرحله ششم: در خاتمه مایع را درون قالب های مورد نظر خود بریزید و برای حداقل 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا موس شکلاتی آماده گردد.
- مرحله هفتم: برای تزیین هم می توانید از تکه های میوه مثل موز، یا خامه و بستنی بهره ببرید.
پاناکوتا زعفرانی از دسرهای شیک و مجلسی
عطر و رنگ زعفران می تواند جلوه خاصی به مهمانی شما دهد و پاناکوتا یک دسر خوشمزه برای جشن تولد است. در ادامه طرز تهیه این دسر فوق العاده را در اختیار شما قرار می دهیم. به علاوه حتما طرز تهیه دسر زعفرانی را نیز که با طعم عالی زعفران دارد، را دنبال کنید.
مواد اولیه پاناکوتا زعفرانی
مواد اولیه پاناکوتا زعفرانی، این دسر مقرون به صرفه برای تولد به توضیح زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
پودر ژلاتین | 2 قاشق سوپ خوری |
شیر | 5/1 پیمانه |
خامه صبحانه | 1 بسته |
شکر | 2/1 پیمانه |
زعفران دم نموده | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
برای طرز تهیه دسر برای تولد، دسر پاناکوتا زعفرانی که یکی از انواع دسر مخصوص تولد است مراحل زیر را به ترتیب رعایت کنید:
- مرحله اول: برای تهیه این دسر ساده و البته بسیار خوشمزه ابتدا خامه و شیر را از حدود 30 دقیقه قبل به بیرون از یخچال انتقال دهید تا با محیط هم دما شوند.
- مرحله دوم: در ادامه باید پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید.
- مرحله سوم: قالب مورد نظر خود را چرب کنید. برای قالب زدن پاناکوتا هم می توانید از قالب کیک سیلیکونی بهره ببرید و هم از قالب های تک نفره یاری بگیرید.
- مرحله چهارم: در این مرحله باید شیر را درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم و کم قرار دهید. سپس خامه و شکر را به صورت کم کم به شیر اضافه کنید و هم زمان مخلوط را خوب هم بزنید.
- مرحله پنجم: هم زدن مواد را تا جایی ادامه دهید که دانه های شکر به خوبی در شیر حل شوند. در این مرحله از تهیه پاناکوتا به عنوان یکی از برترین دسرهای تولد باید ژلاتین ذوب شده را به مخلوط شیر اضافه کنید.
- مرحله ششم: حالا نوبت اضافه کردن زعفران است. برای خوش عطر شدن دسر حتی می توانید مقدار کمی گلاب به ترکیب اضافه کنید. در نهایت باید طبخ را تا جایی ادامه دهید که دسر شما قوام بیاید. فقط حتماً در نظر داشته باشید که حرارت گاز کم باشد.
- مرحله هفتم: بعد از غلیظ شدن پاناکوتا باید مایع را به درون قالب منتقل کنید. پس از اینکه حرارت دسر گرفته شد، برای مدت زمان حداقل 12 ساعت قالب را درون یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد و خودش را بگیرد.
بعد از خواندن این مقاله، پیشنهاد می کنیم که حتما طرز تهیه دسر پان اسپانیا را نیز دنبال کنید.
چیز کیک اسنیکرز دسر محبوب جشن تولد
در میان برترین دسر های شکلاتی برای تولدها، چیز کیک اسنیکرز هواداران بی شماری دارد. برای تهیه این دسر لذیذ و شیرین باید اول یک کیک شکلاتی تهیه کنید. دقت کنید که ارتفاع کیک شما زیاد نباشد. بعلاوه، برروی کیک باید فضای کافی برای مواد تافی و کرم وسط وجود داشته باشید.
برای تهیه این دسر، کیک را آماده کنید و بعد از خنک شدن کیک، به سراغ درست کردن کرم پنیری بروید. با پنیر خامه ای و خامه صبحانه، به همراه پودر کرم کارامل کرم را تهیه کنید. در ظرف دیگری، ژلاتین را برروی بخار کتری حل و با شیر سرد مخلوط کنید. بعد از خنک شدن مخلوط ژلاتین، کرم پنیری را به آن اضافه نموده و با همزن مخلوط کنید. حال کافی است که برروی سطح کیک خنک شده را با شیر مرطوب کنید. سپس، مخلوط کرم پنیری و ژلاتین را بر روی آن بریزید. این کیک باید چند ساعت در یخچال بماند تا خود را گرفته و آماده سرو گردد.
برای تهیه تافی نیز شکر سفید یا قهوه ای را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم آب گردد. بعد از ذوب شدن یک پاکت خامه صبحانه را نیز اضافه نموده و هم بزنید تا سس تافی شما کاملا منسجم باشد. همین که سس غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید. 1 ساعت در یخچال بماند تا غلیظ شده و سپس برروی کیک پخش کنید.
دسر بیسکویت بستنی
رای تهیه دسر بیسکویت بستنی در یک کاسه مناسب بیسکویت ها را خرد نموده و با کره از قبل ذوب شده مخلوط کنید. بعد از آن مخلوط را با یک وسیله مثل چنگال یا قاشق صاف نموده و بستنی را بصورت تکه های کوچک و بریده شده برروی این مخلوط قرار دهید. روی ظرف سلیفون آشپزخانه کشیده و آن را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. در زمان استراحت مخلوط بیسکویت بستنی، سس شکلاتی را تهیه کنید.
شکر ،کره شیر و شکلات صبحانه را درون یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرارداده، مرتباً هم بزنید. بعد از بجوش آمدن این مخلوط شعله را خاموش نموده و اجازه دهید سرد گردد. در زمان سرد شدن چند بار این مخلوط را هم بزنید. ظرف بیسکویت و بستنی را از یخچال خارج نموده و شکلات سرد شده را بر روی آن پخش کنید. در ادامه می توانید بر روی شکلات پسته یا گردوی خرد شده بریزید. مجددا سطح ظرف را سلیفون آشپزخانه بکشید. کافیست 1 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده سرو گردد.
دسر با نان تست و کارامل
در میان آموزش طرز تهیه انواع دسر های شیک و نو ایرانی و خارجی ، دسر با نان تست راحت ترین است. ابتدا پودر کارامل و شیر را درون ظرفی ریخته و حرارت دهید. بعد از بجوش آمدن شیر، حرارت را خاموش کنید. اطراف نان های تست را جدا کنید. سپس 2 لایه نان تست درون ظرفی بچینید. مخلوط پودر کارامل و شیر داغ را روی نان های تست بریزید. سپس در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.
بعد از گذشت 1ساعت خامه صبحانه را با پودر خامه و پنیر خامه ای، در ظرفی دیگر ریخته و مخلوط کنید. کرم خامه فرم گرفته را نیز در یخچال قرار دهید. نان های تست و کرم را از یخچال خارج نموده و با لیسک کرم را بر روی نان تست پخش کنید. برای تزیین می توانید از خلال بادام، پسته، پودر گردو، پودر گل محمدی و غیره بهره ببرید. دسر 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده سرو گردد. در کنار این دسر، اگر در پی دسرهای ساده و راحت هستید، مطالعه برترین دسرهای فوری و بی دردسر را به شما پیشنهاد می کنیم.
دسر کافی جوی و کیندر
کیک شکلاتی را آماده نموده و در ظرف نهایی قرار دهید. در یک ظرف مناسب شیرعسلی، خامه صبحانه، پودر خامه و پنیر کیبی را مخلوط کنید. سپس شیر سرد را به این مخلوط اضافه کنید تا مایه شما رقیق گردد. سپس یک سوم از مایه را برروی کیک ریخته و پخش کنید.
بعد از آن بیسکویت پتی بور را که در شیر خیس خورده روی کرم پنیری بچینید. به جامانده مایه کرم پنیری را نیز روی سطح بیسکویت ها پخش کنید.
خامه صبحانه را حرارت دهید، تا گرم گردد. سپس شکلات کیندر شیری را بهمراه شکلات کاکائویی به این مخلوط اضافه کنید. شکلات ها باید ذوب شوند. بعد از خنک شدن، این مایه شکلاتی را بر روی دسر خود پخش کنید. کیک شما بعد از 5 الی 6 ساعت استراحت در یخچال، آماده سرو خواهد بود.
طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی
این دسر یکی از دسر های مناسب جشن تولد است که عاشق آن خواهید شد. برای تهیه این دسر، کیک های تاینی را 2 قسمت کنید و در ظرفی مناسب بچینید. روی آنها شیر نسکافه بریزید تا خیس شوند. بیسکویت پتی بور را در شیر مرطوب کنید و لایه دوم را با بیسکویت پر کنید. بعد خامه صبحانه، پودر قند، وانیل و پنیر خامه ای را مخلوط نموده و روی بیسکویت ها بریزید. البته، اگر دسرهای شکلاتی را دوست دارید، پیشنهاد می کنیم برترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس را نیز در سایت وبلاگ ساعت دیواری بخوانید.
در گام آخر 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید. وقتی خامه روان شد قبل از بجوش آمدن، شکلات های تخته ای را در آن ریخته اجازه دهید ذوب شوند. بعد از خنک شدن آن ها را روی لایه آخر بریزید. این کیک بعد از 5 ساعت استراحت در یخچال آماده سرو خواهد بود
طرز تهیه مشکوفی سه رنگ
برای تهیه این دسر بااصالت ایرانی، شکر را با شیر، زرده تخم مرغ، گلاب، وانیل و نشاسته گندم در قابلمه ریخته و هم بزنید. بعد از مخلوط شدن قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. بعد از غلیظ شدن آن را به 3 قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر زعفران و به یک قسمت شکلات سکه ای یا چیپسی اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. لیوان سرو را آماده کنید. اول از همه مشکوفی سفید ریخته و بعد مشکوفی زعفرانی و شکلاتی را اضافه کنید. مشکوفی باید 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده گردد.
جشن تولدهای خود را به ما بسپارید…
در این مقاله انواع دسر تولد و چند ایده دسر برای تولد را به شما معرفی کردیم و ایده هایی را با شما به اشتراک گذاشتیم که می توانند فضای مهمانی را خاص و متمایز نمایند. در کنار تمامی دسرهای معرفی شده می توانید کمی خلاقیت به خرج دهید و با ذوق و هنر آشپزی خود خوراکی های بیشتری را سرو کنید. سفارش آنلاین شیرینی به وسیله وبلاگ ساعت دیواری امکانپذیر است و می توانید برترین دسرها را در سریع ترین زمان داشته باشید. به نظر شما دیگر چه دسرهایی می توانند جشن های تولد یا مهمانی های مشابه را مجذوب نماینده تر کند؟
منبع: اسنپ فود