47 درصد طرح های متقاضی سرمایه در حوزه سلامت فعالیت می نمایند
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، چهل و یکمین رویداد دوشنبه های استارت آپی که موضوع آن به سلامت هوشمند اختصاص داشت، با حضور 9 استارت آپ که نیازهای سرمایه گذاری خود را اعلام کردند، برگزار گردید. در این برنامه مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی و سرمایه گذاران علاقه مند به سرمایه گذاری در حوزه سلامت هوشمند نیز حضور داشتند.
در این رویداد، استارت آپ ها ویژگی های محصول، مدل کسب وکار و نیازهای سرمایه گذاری خود را به سرمایه گذاران خطرپذیر حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.
محمدحسین رضوانیان، مدیر ارزیابی سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در این رویداد گفت: هدف ما در صندوق نوآوری این بود که بستری را فراهم آوریم تا کسانی که علاقه مند به سرمایه گذار در طرح های نوآورانه هستند بتوانند با کسب وکارهای نوپا و مبتکران عرصه فناوری وارد مذاکره شوند.
وی اضافه نمود: پس از دو سال امروز ما در صندوق نوآوری روزانه با افرادی برخورد داریم که یا سرمایه گذارند اما هنوز طرح مورد علاقه خود را پیدا نکرده اند یا مبتکران و فناورانی هستند که ادبیات مذاکره با یک سرمایه گذار را درنیافته اند. به همین منظور صندوق نوآوری این بستر را فراهم آورد تا پیوند و هم رسانی دو گروه یادشده در راستا هموارتری رخ دهد.
رضوانیان توضیح داد: 47 درصد از طرح های فناورانه که به صندوق نوآوری وصول می شوند، در حوزه سلامت و از این میزان 37 درصد در حوزه سلامت دیجیتال فعالند و این مسئله به خوبی نشان می دهد که این حوزه یکی از حوزه های پویا در کشور است و برای سرمایه گذاران نیز جذابیت بالایی دارد.
مدیر ارزیابی صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید نمود: صندوق نوآوری نیز تمایل دارد تا نقش خود را در تامین اقتصادی کسب وکارهای نوپا ایفا نماید و به همین منظور ما با شتابدهنده های دانش بنیان همکاری می کنیم تا بتوانیم تمام بازیگران اکوسیستم نوآوری در کشور را از حمایت های اقتصادی خود برخوردار کنیم.
وی ادامه داد: در یک سال گذشته 80 پروژه تامین اقتصادی با همکاری صندوق نوآوری رخ داده است که به وسیله 22 شتابدهنده صورت پذیرفته است.
رضوانیان بعلاوه ابزار دوم حمایت صندوق نوآوری در حمایت از استارت آپ ها را صندوق های پژوهش و فناوری بیان کرد و گفت: امروز نزدیک به 70 صندوق پژوهش و فناوری در کشور وجود دارند و هیچ استانی نیست که صندوق پژوهش نداشته باشد. صندوق های پژوهش یکی از ابزارهای کارآمد ما برای حمایت و تامین اقتصادی کسب وکارهای نوپا هستند.
در ادامه این رویداد نیز دکتر سید محمد موسی زاده موسوی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال اظهار کرد: یکی از اولویت های مهم ما در این صندوق تمرکز بر حوزه سلامت هوشمند است چرا که این حوزه بازار پرپتانسیل و رو به رشدی دارد. از سوی دیگر حوزه سلامت و سلامت هوشمند یکی از مسائل مهم کشور را نیز تشکیل می دهند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور بعلاوه بیان کرد: یکی از حوزه هایی که در کشور فعالیتی خوبی در آن اجرا شده، حوزه سلامت هوشمند است که متخصصان و شرکت های بسیاری بر آن متمرکزند.
منبع: خبرگزاری مهر