مهمترین نکاتی که باید در خرید گوشی دست دوم بدانید
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، خیلی ها همواره برای خرید وسیله ای که مورد احتیاج است چک فهرست و مشخصاتی را برای خود می نویسند یا در فکر دارند. این فهرست ممکن است برای خرید یک کالای معمولی باشد یا کالایی لوکس با قیمتی بالا؛ کالای نو باشد یا دست دوم. هر چه هست بخاطر هزینه ای که قرار است صرف گردد نکاتی را باید رعایت کرد که مبادا به ضرر خریدار تمام گردد. این روز ها خیلی ها به خاطر قیمت بالای گوشی تلفن همراه، دنبال این هستند که گوشی های دست دوم را تجربه نمایند و دغدغه خیلی از خریداران این است که گوشی سالم و بدون ایراد باشد.
دستگاهی که تمیز باشد و بتواند چند سالی را برای مصرف کننده کار کند. سایت دیوار، یکی از منابعی است که طی این سال ها، محل مراجعه خریداران و فروشندگان قرار گرفته و روزانه تعداد قابل توجهی تلفن همراه، به وسیله دیوار، خرید و فروش می گردد. در این مطلب قصد داریم به نکاتی که باید در خرید گوشی دست دوم به آن توجه کنیم بپردازیم.
برای چه کاری می خواهید گوشی بخرید؟
اولین نکته ای که باید به آن در خرید گوشی نو و دست دوم توجه کرد این است که چه استفاده ای قرار است از این گوشی بکنید و احتیاج هایی که از یک گوشی دارید چیست؟ آیا فقط قرار است که با دستگاه مورد نظرتان، شبکه های اجتماعی و سایت های مورد علاقه خود را چک کنید؟ آیا علاقه مند به عکاسی و تصویربرداری روزانه هستید و می خواهید یک کاربری مجذوب کننده در این زمینه داشته باشد؟ آیا اهل بازی های موبایلی و آنلاین هستید و همواره قرار است یک دستگاه برای این احتیاج خود انتخاب کنید یا اینکه عاشق فیلم و سریال هستید و دوست دارید در گوشی خود مدام فیلم و سریال ببینید؟ شاید هم بخشی از این احتیاج ها یا همه این احتیاج ها را می خواهی یک دستگاه برای شما، برآورده کند. پاسخ به این سوالات بخش مهمی از مسائل شما را حل می نماید.
خرید گوشی دزدی ممنوع!
نکته مهم دیگری که باید به آن حتما دقت کنید این است که مطمئن شوید گوشی مورد معامله شما دزدی نیست و شائبه ای در آن وجود ندارد. به همین علت است که می گویند همواره در زمان خرید گوشی دست دوم از فروشنده فاکتور خرید دریافت کنید و بعلاوه جعبه و لوازمی که باید همراه گوشی باشد را از فروشنده تحویل بگیرید. البته این همه ماجرا نیست و باید شماره سریال روی جعبه را با شماره سریال دستگاهی که قرار است بخرید به وسیله سامانه هایی که در دسترس است، چک کنید که شماره سریال گوشی و جعبه مطابقت داشته باشد و مبادا در سامانه به عنوان گوشی سرقتی ثبت شده باشد. برای مثال برای اطلاع از IMEI هر گوشی می توانید کد دستوری # 06 #* را وارد کنید تا کد گوشی را با کد روی جعبه، تطبیق دهید که در صورت تطبیق، نشان دهنده اصل بودن گوشی است.
از سلامت گوشی و پورت های اتصال، مطمئن شوید
برای خیلی ها مهم است که گوشیِ بدون خط و خش و ضربه، بخرند؛ بنابراین شما هم این وسواس را در خرید گوشی دست دوم به خرج دهید و همه جوانب ظاهری گوشی را آنالیز کنید که مبادا ضربه خورده باشد یا اینکه به علت استفاده نامناسب از گوشی، دچار خط و خش زیاد باشد.
برای گوشی هایی که پرچمدار هستند حتما گوشی را دست تان بگیرید و در منوی آن ها بچرخید و بخش های مختلفش را تست کنید که از نظر سرعت و گرافیک مسئله ای نداشته باشند. حتما زمانی که گوشی را دست گرفته اید و آن را آنالیز می کنید به پورت های اتصال مانند پورت شارژر، جک هدفون، شیار حافظه SD و سیم کارت را آنالیز کنید. حتی این سخت گیری را داشته باشید که اتصال بلوتوث و در صورت دارا بودن قلم نوری، آن ها را نیز چک کنید.
حتما رجیستری گوشی را چک کنید
برای اینکه از مسائل احتمالی جلوگیری کنیم، احتیاج است که شرایط رجیستری گوشی را آنالیز کنیم که برای این کار از چهار روش زیر اقدام می گردد:
پیامک به شماره 7777
سایت اینترنتی به آدرس www.hamta.ntsw.ir
کد دستوری #7777*
اپلیکشین همتا
خرید از جای معتبر
باید توجه داشته باشید که یکی از اصول خرید هر وسیله ای، خرید مطمئن از جای معتبر است. برای مثال شما از اطرافیان خود به علت آشنایی که دارید می توانید خرید کنید. نکته دوم این است که از سایت ها و فروشگاه هایی خرید کنید که تجربه خرید پیروز از آن ها را داشته اید یا نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) را در سایت خود دارند. از دیگر راه هایی که می توانید گوشی دست دوم بخرید، بخش خرید و فروش گوشی موبایل سایت دیوار است که می توانید مدل های مختلف گوشی را در آنجا ببینید، قیمت ها را برای خود مقایسه کنید و در نهایت، خرید خود را پس از تماس با فروشنده، انجام دهید.
منبع: فرارو