طرز تهیه کاچی به سبک کرمانی مقوی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، کاچی یکی از دسرهای استان کرمان است. کاچی یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایران است که در بیشتر شهرهای ایران پخته می گردد ولی طرز تهیه هر کدام متفاوت است و هر کسی برای تهیه این دسر از روش خاصی استفاده می نماید.

طرز تهیه کاچی به سبک کرمانی مقوی و خوشمزه

کاچی یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی است که در بیشتر سفره های ایرانی دیده می گردد. همانطور که می دانید این دسر خیلی شبیه به حلوا می باشد اما با این تفاوت که بسیار نرم و شل است و به غلظت حلوا نمی رسد. آنچه که در پخت این دسر بسیار با اهمیت است آردی است که در آن استفاده می گردد.

مواد لازم

شیر : 2 لیوان

آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری

سیاه دانه : 1 قاشق چای خوری

روغن : به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا آرد را در روغن تفت می دهیم تا طلایی گردد. با توجه به اینکه دوست دارید کاچی شما چه رنگی گردد مقدار تفت دادن آن کم و زیاد می گردد.

سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا از گلوله شدن آرد جلوگیری گردد آنقدر هم زده گردد تا یک مایع یک دست در بیاید.

در آخر سیاه دانه را اضافه می کنیم.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کاچی به سبک کرمانی مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاچی به سبک کرمانی مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید