طرز تهیه پای چیکن باربیکیو
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، پای چیکن باربیکیو خوشمزه را می توانید برای مهمان های عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است اما برای پخت زمان کمی می خواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم سیب زمینی شیرین نگینی خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه هویج خرد شده
- 600 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
- دو قاشق چایخوری روغن زیتون
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- نصف پیمانه کرفس خرد شده
- 225 گرم قارچ خرد شده
- 2/3 پیمانه سس باربیکیو
- 400 گرم خمیر آماده پای
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
- در یک قابلمه میانه سیب زمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. در 4 دقیقه آخر هویج ها را به سیب زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید.
- در یک تابه بزرگ، مرغ ها را درون روغن داغ به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض گردد. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
- پیاز، کرفس و قارچ ها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغ ها را به تابه بازگردانید. سس باربیکیو، سیب زمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسه های سفالی بریزید و کنار بگذارید.
- خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسه ها بگذارید.
- در یک پیاله، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلم مو روی خمیرها بمالید.
- کاسه ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 369
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 97 گرم
- کربوهیدرات: 38 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 12 گرم
- پروتئین: 22 گرم
- آهن: 2 گرم
- پتاسیم: 562 میلی گرم
- کلسیم: 41 میلی گرم
- سدیم: 612 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: exquisitejeweledwatches.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 20547
به "طرز تهیه پای چیکن باربیکیو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای چیکن باربیکیو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید