طرز تهیه تست املت با هات داگ

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، در این مطلب دستورالعمل تهیه تست املت با هات داگ آموزش داده شده است.

طرز تهیه تست املت با هات داگ

به گزارش ، تُست املت با هات داگ! اسم جذابی است، اما شاید از شنیدن آن تعجب و با خود فکر کنید املت را چگونه می گردد به شکل تُست درست کرد؟ پیشنهاد ما این است که سعی کنید همواره درپی کشف چیز های جدیدی که امتحان ننموده اید باشید، مخصوصا در خصوص غذا. کافیست کمی خلاقیت و جسارت داشته باشید تا از ایجاد تنوع لذت ببرید. در ادامه این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه تست املت با هات داگ را آموزش دهیم، یک تست رنگارنگ که بهترین گزینه برای صبحانهء یک روز تعطیل است.

هات داگ یک عدد

نان چاودار دو برش

پیازچه نصف فنجان

تخم مرغ یک عدد

فلفل دلمه ای نصف فنجان

پنیر موزارلا نصف فنجان

کف یک ماهیتابه متوسط را چرب کنید و هات داگ ها و فلفل دلمه ای را که از قبل نگینی نموده اید به همراه پیازچه های خرد شده داخل آن بریزید و تفت دهید. یک برش از نان چاودار جدا نموده و وسط آن را با چاقو (به موازات اطراف نان) به شکل دایره یا مربع خالی کنید. سپس نان را توی تابه گذاشته و مواد را وسط بریدگی آن بریزید.

داخل یک کاسه نمک و فلفل و ادویه جات را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. حالا این ترکیب را به موادی که وسط نان قرار داده بودید اضافه کنید. درِ ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ سفت گردد. چند دقیقه صبر کنید و سپس پنیر موزارلا را روی سطح مواد بریزید و آن قسمت از نان که قبلا جدا نموده بودید را بگذارید روی مواد (دقیقا از جایی که جدا نموده بودید). حالا با دقت برش نان را برگردانید، طوری که مواد جا به جا نشوند. اجازه دهید روی دیگر آن یک تا دو دقیقه سرخ گردد تا رنگش عوض گردد.

تست املت با هات داگ شما آماده است. این تُست به تنهایی می تواند یک صبحانه یا میان وعدهء کامل و خوشمزه باشد که به دلیل داشتن هات داگ داخل آن برای بچه ها هم بسیار جذاب است.

منبع: کتاب کاله

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه تست املت با هات داگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تست املت با هات داگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید