مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع 2 را افزایش می دهد
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب یافت می شوند. گاهی اوقات برای بهبود ماندگاری به غذا هایی مانند گوشت های فرآوری شده اضافه می شوند.

مطالعه اخیر نشان داد که قرار گرفتن در معرض نیتریت ها به وسیله منابع غذایی و آب ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.
محققان دانشگاه سوربن پاریس در این مطالعه خاص قرار گرفتن در معرض نیترات ها و نیتریت ها و خطر مرتبط با دیابت نوع دو را آنالیز کردند. آن ها بیش از 100000 بزرگسال را در تجزیه و تحلیل خود گنجانده اند.
محققان شرکت کنندگان را به طور میانه 7.3 سال و به طور منظم پیگیری کردند. محققان در طول این مطالعه به 969 مورد دیابت نوع 2 پی بردند.
این مطالعه نشان داد که مصرف نیتریت ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 را به همراه داشته باشد. با این حال، محققان هیچ ارتباطی بین نیترات و خطر بیماری پیدا نکردند. آن ها پی بردند که افزودنی های نیتریت، به ویژه نیتریت سدیم، ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 را نیز افزایش دهد.
منبع: فرارو