طرز تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه و رژیمی

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، کشک بادمجان یکی از غذاهایی است که به واسطه بادمجان موجود در آن، هواداران بسیاری دارد. این غذا را می توان به عنوان وعده اصلی، پیش غذا یا میان وعده مصرف کرد. طرز تهیه کشک بادمجان کبابی نیز بسیار ساده است و می توان آن را به راحتی در منزل تهیه کرد. گاهی اوقات افراد به علت روغن زیاد بادمجان های سرخ شده این غذا، نمی توانند با خیال راحت آن را مصرف نمایند. بنابراین استفاده از بادمجان کبابی در طبخ این غذا نه تنها باعث سالم تر شدن آن می گردد بلکه طعم خوشمزه و بی نظیری به کشک بادمجان شما می دهد. در طرز تهیه کشک بادمجان کبابی، نکات ریزی وجود دارد که تأثیر عمده ای در خوشمزه تر شدن این غذا دارد.

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه و رژیمی

در این مطلب قصد داریم شما را با یکی از برترین روش های طرز تهیه کشک بادمجان کبابی رژیمی آشنا کنیم. مواد لازم برای تهیه این غذا به راحتی در دسترس است. شما بعلاوه می توانید بدون این که از خانه خارج شوید به صورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی وبلاگ ساعت دیواری مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان را تهیه کنید.

مواد لازم در طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

  • بادمجان 5 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 5 حبه
  • نعنا خشک 5 قاشق غذاخوری
  • کشک نصف لیوان
  • فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به اندازه لازم
  • روغن به اندازه لازم
  • پیازداغ و مغز گردوی خرد شده برای تزئین

دستور پخت کشک بادمجان کبابی

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت
  • مناسب برای تعداد افراد: 4 نفر

مرحله اول

در این دستور پخت کشک بادمجان کبابی، ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنیم. برای کباب کردن بادمجان، بعد از شستن و خشک کردن آن می توانید از فر، اجاق گاز یا منقل بهره ببرید. فقط دقت داشته باشید بعد از کباب شدن بادمجان، بهتر است روی بادمجان ها را با استفاده از یک ظرف بپوشانید. در این صورت بعد از خنک شدن، پوست بادمجان ها به راحتی کنده می گردد. در سرانجام بادمجان ها را زیر آب سرد بگیرید تا اثری از سیاهی پوست بادمجان برجای نماند. در نهایت بادمجان های پوست گرفته شده را به صورت ساطوری خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را به صورت نگینی خرد کنید سپس در روغن کم، تف دهید تا سبک و طلایی گردد. در ادامه زردچوبه، فلفل، سیر رنده شده و در نهایت نعنا خشک را اضافه کنید. دقت داشته باشید حرارت زیاد باعث سوختن نعنا خشک می گردد بنابراین فقط در حد حرارت تماشا کافی است.

مرحله سوم

حال زمان اضافه کردن بادمجان های ساطوری شده است. بعد از اضافه کردن بادمجان به مخلوط پیازداغ و نعناداغ، مواد را به خوبی روی حرارت، مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. وقتی همه مواد به خوبی یکدست شد و جا افتاد، کشک را اضافه کنید.

در این طرز تهیه کشک بادمجان کبابی رژیمی، بعد از اضافه کردن کشک به مخلوط بادمجان و پیازداغ، اجازه دهید مواد کمی روی حرارت بماند تا کاملاً پخته گردد. زمان اضافه کردن نمک، در خاتمه و بعد از افزودن کشک است. در واقع با توجه به این که ممکن است کشک شور باشد، بهتر است بعد از چشیدن غذا، اگر احتیاج به نمک داشت، اضافه کنید.

در نهایت کشک بادمجان شما آماده است. بعد از سرو آن داخل ظرف می توانید با استفاده از پیازداغ، نعناداغ، گردو خرد شده و سیرداغ تزئین کنید. کشک بادمجان را با توجه به ذائقه هر فرد، هم به صورت گرم و هم سرد میل می نمایند.

نکات مهم در رابطه با طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

در این دستور پخت بادمجان کبابی، سعی کردیم تا حد ممکن یک غذای سالم و رژیمی تهیه کنیم. در صورت تمایل استفاده از نکات زیر به خوشمزه تر شدن این غذا یاری می نماید.

  • استفاده از گردو در ترکیبات کشک بادمجان کاملاً اختیاری است اما اگر با مصرف آن مسئله ای ندارید، می توانید گردو هم به آن اضافه کنید. اضافه کردن گردو باعث لذیذ شدن و خوشمزه تر شدن آن می گردد.
  • در صورت دلخواه، می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا، بعد از اضافه کردن بادمجان، به آن یک عدد عصاره گوشت اضافه کنید. البته در این صورت کشک بادمجان شما دیگر یک غذای گیاهی محسوب نمی گردد.
  • دقت داشته باشید در صورت اضافه کردن عصاره گوشت، دیگر احتیاجی به اضافه کردن نمک نیست.
  • استفاده از پیازداغ مجلسی در تزئین کشک بادمجان، تأثیر عمده ای در زیبایی و ظاهر آن دارد.
  • برای تهیه این پیازداغ، قبل از سرخ کردن، اجازه دهید چند دقیقه داخل آب جوش بماند، سپس آبکش کنید و در ماهیتابه سرخ کنید.

جمع بندی

کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با استفاده از بادمجان تهیه می گردد. این غذا هواداران بسیاری دارد، البته بعضی افراد به علت بادمجان های سرخ شده در آن، با توجه به ضرر داشتن روغن، از خوردن منصرف می شوند. بنابراین می توان این غذای خوشمزه را به صورت رژیمی تهیه کرد. در این مقاله به معرفی طرز تهیه کشک بادمجان کبابی پرداختیم.

این غذا را به راحتی می توانید با مواد قابل دسترس خود آماده کنید. بهتر است همین الان دست به کار شوید و با این دستور پخت کشک بادمجان کبابی، یک پیش غذای خوشمزه تهیه کنید. اگر همه مواد برای تهیه این غذا را در دسترس ندارید اصلا نگران نباشید. شما می توانید به راحتی و بدون خارج شدن از منزل با استفاده از خدمات فروشگاه آنلاین وبلاگ ساعت دیواری ، مواد مورد احتیاج خود را بخرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه و رژیمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه و رژیمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید