سید حسن خمینی: درباره وصیت نامه امام سخن خواهم گفت

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، خبرنگاران : سید حسن خمینی با بیان اینکه در خصوص وصیتنامه امام خمینی سخن خواهم گفت، تاکید نمود که نمی توان به بخشی از این وصیت مومن باشیم و به قسمتی از آن کافر و وی هشدار داد: امروز نباید دست هایی جامعه اسلامی را به تفریق و تشتت بکشاند. باید مراقب فیلم و صوت و سخن خود باشیم. نباید از هیچ زبانی،نه زبان هنر و نه زبان های دیگر برای ایجاد دشمنی استفاده کرد.

سید حسن خمینی: درباره وصیت نامه امام سخن خواهم گفت

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری به نقل ازجماران،سیدحسن خمینی در ملاقات با مدیران گزینش کل شهرداری تهران گفت: در بحث گزینش تزاحم دو حق وجود دارد؛ از یکسو جامعه باید از خدمتگزاران نالایق دور باشد و از طرف دیگر فرد حق دارد خدمت کند؛ کل کشور از آن همه است و منافع هیچ کس بر دیگری اولویت ندارد.

یادگار امام با بیان اینکه در جایی که تزاحم هست باید دقت کرد، اضافه نمود: این امر به ویژه وقتی اهمیت می یابد که بحث کرامت انسان ها به میان می آید. انسان ها در نزد خدا خیلی احترام، صندلی و ارزش دارند و کرامت انسان مساله کوچکی نیست.

قضاوت کردن، حرکت روی لبه است

وی تأکید کرد: مراقب باشید که یک آه اگر به حق باشد می تواند دودمانی را به فنا دهد و یک دعا می تواند زندگی فرد و خاندانی را تضمین کند. توجه کنید که اشتباه اول و آخر قاضی یکی است و قابل بازگشت و توبه نیست. قضاوت کردن، حرکت روی لبه است و ممکن است کسی که قضاوت می نماید اوج بگیرد و ممکن است سقوط کند.

سید حسن خمینی ادامه داد: وقتی کسی وارد قضاوتی می گردد که یک طرف آن حق مردم است باید ارتباط خودش را با خدا قوی کند، والّا در لحظه ای که لازم است، خدا دستش را نمی گیرند و زمین می خورد. باید عبادت و خودسازی کنی چون بدون آمادگی می لغزی؛ آمادگی روحی، جسمی و در همه حوزه های فکری احتیاج است.

در گزینش سوالات عجیب و غریب نداشته باشید

وی گفت: نکته امام همیشه باید در ذهن شما باشد که میزان حال فعلی افراد است و از این رو، در گزینش سوالات عجیب و غریب نداشته باشید؛ بلکه بیش از همه باید به حوزه اخلاقی توجه کرد. البته همه این کارها برای این است که انسان ها یک گام بهتر شوند.

یادگار امام یادآور شد: روایتی از امام باقر(ع) وجود دارد که ایشان می فرماید، وقتی پدرم داشت از جهان می رفت سر من را بر سینه اش گذاشت و گفت، مراقب باش به کسی که غیر خدا کمک حال ندارد ظلم نکن. همین مطلب درباره سیدالشهدا هم مطرح است.

حضرت اباعبدالله الحسینسلام الله علیه در روز عاشورا و موقعی که همۀ اصحاب و یاران به شهادت رسیده بوده اند،به امام سجاد وصیت می نمایند که یا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ(ای فرزندم، از ظلم به کسی که در برابر تو ، هیچ کمک نماینده ای به جز خداوند ندارد، بر حذر باش). این وصیت دو امام معصوم است. وصیت چکیده فکر و جان و روح یک فرد است. مثل وصیت نامه امام که البته من درباره آن سخن خواهم گفت؛ نمی توان به بخشی از آن مومن باشیم و به قسمتی از آن کافر.

وی ادامه داد: آه کسی که غیر از خدا پناهی ندارد دقیقا تیرش به هدف می خورد؛ آن وقت نمی دانید از کجا خورده اید!

نباید در جامعه اسلامی نفرت پراکنی کنیم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام فاطمیه(س) گفت: در اینکه صدیقه طاهره(س) غمناک و ناراحت از میان امت اسلامی رفته هیچ کس تردید ندارد. پیامبری که به همه عرب عزت داده و دروازه های ایران و روم و دروازه های آسمان را به روی عرب ها باز نموده، آنچه در حق فرزندش واقع شد حق او نبود. اکرام یک انسان بعد از مرگ، در اکرام به فرزندان او است و ما از این حیث تاریخ پردردی داریم.

سید حسن خمینی در سرانجام با تأکید بر اینکه نباید در جامعه اسلامی نفرت پراکنی کنیم، گفت: وقتی مصلحت جامعه اسلامی است، امیرالمؤمنین(ع) که نزدیک ترین فرد به زهرای اطهر بود با آن همراهی می نماید. امروز هم نباید دست هایی جامعه اسلامی را به تفریق و تشتت بکشاند. باید مراقب فیلم و صوت و سخن خود باشیم. نباید از هیچ زبانی،نه زبان هنر و نه زبان های دیگر برای ایجاد دشمنی استفاده کرد. همه باید مراقب باشیم به دیگران دشنام ندهیم و سخن نرم بگوییم. داستان صدیقه طاهره(س) و افتراق امت اسلامی داستان تلخی است که باید توجه کنیم یکی بهانه دیگری نگردد.

منبع: اقتصادنیوز

به "سید حسن خمینی: درباره وصیت نامه امام سخن خواهم گفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سید حسن خمینی: درباره وصیت نامه امام سخن خواهم گفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید