احداث بلندترین آسمان خراش چوبی جهان در ژاپن

به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، توکیو، برنامه هایی تدارک دیده است تا بلندترین آسمان خراش چوبی جهان را در ژاپن بسازند.

احداث بلندترین آسمان خراش چوبی جهان در ژاپن

سومیتومو فارستری (Sumitomo Forestry)، یک شرکت تولید محصولات چوبی ژاپنی است که در حال برنامه ریزی برای ساخت سازه ای بزرگ است که 90٪ آن از جنس چوب است. آسمان خراش چوبی Dubbed the W350، به عنوان یادمان 350 سالگی این شرکت در سال 2041 ساخته خواهد شد.

طبق گفته های این شرکت، هدف از ساختن آسمان خراشی با 350 متر ارتفاع و 70 طبقه، ایجاد شهری سازگار با محیط زیست و کاملا چوبی است که به خاطر استفاده زیاد از معماری چوبی برای ساختمان های مرتفع، مانند یک جنگل توسعه یابد.

با توجه به مقدار بالای زمین لرزه هایی که در ژاپن اتفاق می افتد، برای ساختن این آسمان خراش، از ساختار لوله ای درهم تنیده و نیز، 180 هزار متر مکعب چوب محلی و 10 درصد فولاد استفاده خواهد شد.

طرح های این ساختمان همچنین شامل بالکن هایی در چهار طرف آن است تا مردم بتوانند از هوای تازه بیرون، عناصر طبیعی و سایه آفتاب های تابیده شده از میان شاخه ها و برگ ها لذت ببرند.

گیاهان زینتی با گذر از بالکن ها، تمام بخش های خارجی ساختمان را پوشانده اند و تنوع زیستی در یک محیط شهری را نشان می دهند. فضای داخلی ساختمان فقط از چوب است که باعث می شود محیطی آرام تولید شود و گرما و لطافت چوب به بیرون تراوش یابد.

جنگل های ژاپن، تقریبا دو سوم از زمین های این کشور را پوشانده اند و باعث شده اند که ژاپن در میان کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)، بعد از فنلاند، در جایگاه دوم قرار بگیرد. این شرکت خاطرنشان می کند که تنها حدود 30 درصد از نیازهای شان را از چوب داخلی تامین می کنند که یعنی جنگل های ژاپن به علت کم کاری در ترمیم و محافظت، در خطر نابودی قرار دارند.

این شرکت می گوید:

گرچه درختان سدر و سرو ژاپنی زیادی پس از جنگ جهانی دوم کاشته شده و اکنون زمان برداشت آن ها فرا رسیده است، اما این درختان بدون محافظت کافی به حال خود رها شده اند، چرا که جنگل های داخلی ما، رو به نابودی گذاشته اند. استفاده از این درخت ها و کاشت دوباره درخت بعد از برداشت، عامل مهمی برای ترویج جنگل های پایدار است.

کل هزینه این آسمان خراش نو حدود 5.6 میلیارد دلار (600 میلیارد ین) است و امیدوار هستند که بتوان از آن برای استقرار دفترهای اداری، هتل، اقامتگاه یا فروشگاه استفاده کرد. در حال حاضر، بلندترین ساختمان چوبی جهان، ساختمان بروک کامنز (Brock Commons) در دانشگاه بریتیش کلمبیا، ونکوور، با ارتفاع 53 متر و 18 طبقه است.

منبع: کجارو / lonelyplanet

به "احداث بلندترین آسمان خراش چوبی جهان در ژاپن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احداث بلندترین آسمان خراش چوبی جهان در ژاپن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید