صدای چیدن ترش و شیرین های قائنات به گوش می رسد
به گزارش وبلاگ ساعت دیواری، در این روز ها کشاورزان شهرستان قائنات مشغول برداشت آلو های ترش و شیرین از سطح باغات خود هستند.

شهریور که از نیمه می گذرد فصل برداشت آلو در شهرستان قائنات هم فرا می رسد.
در فصل برداشت میوه، کار و همدلی مردم روستا با یکدیگر بیشتر می گردد، اهالی هر منطقه دور هم جمع می شوند و هر چند روز با یاری همدیگر محصولات باغ یکی از کشاورزان را جمع آوری می نمایند.
یکی از کشاورزان گفت: یک هفته از شروع برداشت آلو در این شهرستان می گذرد و تا دو هفته آینده نیز ادامه دارد؛ سال جاری کشاورزان از برداشت محصول خود راضی هستند.
آلو این منطقه به علت شرایط آب و هوایی خوشرنگ، خوش طمع و از کیفیت بالایی برخوردار است.
بهروان کارشناس کشاورزی گفت: اختلاف دما در شهرستان قائنات که در اوایل پاییز وجود دارد باعث می گردد ماده موثر محصولات کشاورزی بالا رود و به همین علت محصول آلو این منطقه از کیفیت بالایی برخوردار است.
بیشتر بخوانید
- دلبری نوبرانه های بهار در دل کویر
یک از بانوان این منطقه گفت: با آلو می توان مربای بسیار خوشمزه و خوش رنگی تهیه کرد.
این بازار پر رنق تنها برای آلو های تازه قائنات نیست بخشی از آلو ها خشک و روانه بازار می شوند.
موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائنات گفت: این شهرستان دارای 100 هکتار باغ آلو است که بیشتر باغات در بخش مرکزی قرار دارند.
آلو بخارا میوه ای خوش طعم و سرشار از ویتامین سی و آنتی اکسیدان است که پزشکان می گویند برای یاری به جریان خون و تقویت سیستم ایمنی گوارش موثر است.
پیش بینی می گردد سال جاری بیش از 300 تن آلو از باغات شهرستان قائنات برداشت گردد.
وبلاگ ساعت دیواری خراسان جنوبی بیرجند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان